Bine ai venit pe noul site Delicios Food

Bine ai venit pe noul site Delicios Food

|

Pentru ca fiecare vizita a ta este importanta pentru noi, ne-am gandit sa ne prezentam pe scurt oferind cateva informatii si fapte pe care credem ca le vei aprecia.

Asa cum sugereaza si numele, ‘Delicios Food’, misiunea noastra este una simpla si ghideaza intreaga noastra activitate inca de la inceput: sa livram mancare delicioasa folosind ingrediente organice, nutritive, sanatoase.

Totul a inceput acum mai bine de 10 ani din dorinta de a oferi copiilor implicati in diferite activitati o masa delicioasa, nutritiva si sanatoasa, ca alternativa pentru mancarea gatita cu dragoste de catre parinti sau bunici. In prezent, livram mancare pentru mai bine de 1500 copii saptamanal si peste 40 institutii precum gradinite, scoli private sau de stat, programe afterschool. In continuare, copiii raman principala noastra grija.

Datorita aprecierii primite si a cererii in continua crestere, echipa noastra s-a marit ajungand astazi la 20 de angajati numai in departamentul de ‘mancare pentru livrare’, echipamentele s-au modernizat, capacitatea de livrare a crescut putand astfel deservi un numar mai mare de clienti angrenati in diverse activitati. Tot din acest motiv avem sute de clienti fideli dar si ocazionali, cateva companii mari, ce apeleaza constant Delicios Food  pentru mancare delicioasa si livrata in cel mai scurt timp.

Legumele si fructele sunt preluate de la micii producatori locali (certificati), din imprejurimile capitalei, alesi cu mare atentie, pentru prospetime si savoare. Carnea provine de la furnizori avizati sa exporte in Uniunea Europeana unde standardul de calitate este mult mai ridicat. Toate aceste ingrediente sunt gestionate si gatite cu atentie conform standardului de siguranta alimentara HACCP la care aderam pe deplin.

Ca un pas natural pentru noi, ne-am extins activitatea si in zona de catering pentru evenimente. Gatim si livram mancare cu seriozitate pentru cele mai variate tipuri de evenimente : receptii, petreceri (private sau oficiale), reuniuni, evenimente festive in cadrul corporatiilor, sarbatori. Pentru astfel de evenimente mancarea se face la cerere, pentru detalii va rugam sa ne contactati.

In final, multumim pentru timpul pretios acordat.

Cu deseobita consideratie,

Echipa Delicios Food.

P.S. Va asteptam pentru prima sau urmatoarea comanda.